stargate
ReiNa
Što ovo je?

Ovo su
"flashbacks" iz moje prošlosti sadašnjosti i budućnosti.
Tko sam ja?

Posve obična osoba kojoj se događaju neobične stvari.
Moj kin je...
kin 176: Yellow Resonant Warrior


I Channel in order to Question
Inspiring Fearlessness
I seal the Output of Intelligence
With the Resonant tone of Attunement
I am guided by the power of Elegance
I am a galactic activation portal ... enter me!


Moja totemska životinja
blue
Shoutbox
19.10.2017. 6:58 :: Karung Plastik Baru Murah
Karung Plastik Baru Murah
19.10.2017. 6:58 :: Karung Plastik Baru Murah
Karung Plastik Baru Murah
19.10.2017. 6:58 :: Karung Plastik Baru Murah
Karung Plastik Baru Murah
19.10.2017. 6:58 :: Karung Plastik Baru Murah
Karung Plastik Baru Murah
19.10.2017. 6:59 :: Karung Plastik Baru Murah
Karung Plastik Baru Murah
19.10.2017. 6:59 :: Karung Plastik Baru Murah
Karung Plastik Baru Murah
19.10.2017. 6:59 :: Karung Plastik Baru Murah
Karung Plastik Baru Murah
19.10.2017. 12:54 :: MERK OBAT SIPILIS TERBAIK
Silahkan pesan bila anda berminat di no 082138615111(call/sms/WA) 087724516111(call/sms) PIN (5E7B32FE) Sekilas tentang Obat kami,De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan terutama Obat Herbal Tradisional. Produk
19.10.2017. 20:09 :: obat sipilis magelang
Silahkan pesan bila anda berminat di no 082138615111(call/sms/WA) 087724516111(call/sms) PIN (5E7B32FE) Sekilas tentang Obat kami,De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan terutama Obat Herbal Tradisional. Produk
20.10.2017. 6:43 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:43 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:43 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:44 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:44 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:44 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:44 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:45 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:45 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:45 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:46 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:46 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:46 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:46 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 6:47 :: Agen Karung Plastik Murah
Agen Karung Plastik Murah
20.10.2017. 10:26 :: Prediksi Togel Jitu
// //Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.
20.10.2017. 11:34 :: obat alami untuk batu ginjal
Silahkan pesan bila anda berminat di no 082138615111(call/sms/WA) 087724516111(call/sms) PIN (5E7B32FE) Sekilas tentang Obat kami,De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan terutama Obat Herbal Tradisional. Produk
20.10.2017. 18:50 :: obat untuk penyakit ginjal yang alami
Silahkan pesan bila anda berminat di no 082138615111(call/sms/WA) 087724516111(call/sms) PIN (5E7B32FE) Sekilas tentang Obat kami,De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan terutama Obat Herbal Tradisional. Produk
21.10.2017. 10:37 :: PENGOBATAN HERBAL PENYAKIT SIFILIS
Secara umum sifilis adalah penyakit sistemik yang berkembang selama empat Tahapan Sifilis yang dapat mangganggu kesehatan bagian tubuh penderitanya. Empat tahapan tersbut yaitu :<div><br /></div><div>Tahapan Sifilis Pertama – Sifilis Primer (Mu
23.10.2017. 12:46 :: obat sipilis paling mujarap
Silahkan pesan bila anda berminat di no 082138615111(call/sms/WA) 087724516111(call/sms) PIN (5E7B32FE) Sekilas tentang Obat kami,De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan terutama Obat Herbal Tradisional. Produk
23.10.2017. 20:01 :: obat sipilis paling mujarab
Silahkan pesan bila anda berminat di no 082138615111(call/sms/WA) 087724516111(call/sms) PIN (5E7B32FE) Sekilas tentang Obat kami,De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan terutama Obat Herbal Tradisional. Produk
Nečije misli
A wind has blown across the world
And tremors shake its frame,
New things are struggling to their birth
And naught shall be the same.
The earth is weary of its past
Of folly, hate and fear.
Beyond a dark and stormy sky
The dawn of God is near.
F.C. Happold
Blog
ponedjeljak, listopad 8, 2007
sto se babi htilo
Ne znam na što sam više alergična, na ispranost mozga raznim religijskim dogmama ili na New Age paradigme pokupljene iz raznih knjiga. No, kako god se penjemo po piramidi prema gore, ova dva, naizgled suprotstavljena tabora imaju uvijek istog "gazdu". Doslovno isto kao kad neka tvrtka "majka" iznjedri trvtke kčeri" koje naizgled nemaju ništa jedne s drugima i jedne drugoj su direktna konkurencija. Imaš li ti Vip, ili T-Mobile ili Drugo Tele, lova ide istim "gazdama" na vrhu o kojima pojma nemaš. Ali bitno je da si ti ponosan Vipovac i da nedaš pare T-Mobileu. Aha! Pazi da nebi! Tako je i ovdje.Pa vas sad još molim da učinite još jedan mali mentalni napor (da, da, znam da je to nekima od vas osobito teško) pa sve ovo primjenite na razdvojenost, država, naroda, saveza raznih i dobijemo ono -> zavadi, pa vladaj!


Da bi nekom kvalitetno isprao mozak, pobrini se također za dobru alternativu, i to po mogućnosti što raznolikiju. Tako lijepo, ako ti oFčica utekne iz jednog tora, da imaš dobro pripremljen drugi tor u koji će uletit. OFčica će misliti kak je napravila dobru stvar, kak je "shvatila", kako se probudila strasno prianjajući uz nove "spoznaje", a ti zadovoljno trljaš ručice Iluminatske, Reptilske, Alienske, Masonske, NWO-ovske, ove-one, nije uopće bitno tko sjedi na vrhu piramide za ovu priču. Dapače, posve je irelevantno. Jedino što je ovdje bitno je da "show must go on" po tuđem scenariju, dok oFčica misli da su to njene spoznaje, a u stvari vrti točno određene programe.

Kao što već rekoh, na blejanje religijskih fanatika već sam lagano oguglala. Nema tu spasa, potpuna degeneracija sive moždane mase, "lobotomija", ali, brate mili, ovi "njuejđ bulšiti" to zna biti još gore. Evo recimo, mjesecima me svi uokolo masiraju s knjigom Sylvie Browne:"Život na onoj strani". S obzirom da sam pročitala hrpetine i hrpetine knjiga, čim sam čula tako vatreno lobiranje za sadržaj te knjige, kao i rečenice tipa:" da, ali, ovako nešto sigurno nisi nigdje pročitala, to moraš imat', tam sve piše!" - odmah sam znala kol'ko je sati! Teška srca i uz duševne boli oprostila sam se od stotinjak kuna za tu knjigu za koju sam unaprijed znala da je teško sranje. Da. Sranje.
Izdržala sam negdje do pola knjige, a onda sam ju zavitlala prek sobe na iznenađenje mojih ukućana i tiho sam propentala: maknite je od mene, evo poklonim ti je, ne, ne, zapravo nebih je ni neprijatelju poklonila. Danima je stajala na podu i služila za podupiranje vrata. Za drugo i nije!

Naime kaj, to je tipična programerska "njuejđbulšit" knjiga, upakirana u idiličan scenario života poslije smrti, krcata malim "programčićima" koji ti se tak neopaženo uvuku u mozak da nema šanse da ne počneš blejiti. Pitoreskni krajolik "afterlife-a" prepun Savjetnika punih ljubavi koji te maltene kad odapneš dočekaju s percem s kojim ti onda glade dupe.
Pa te provedu vrtovima gdje ekipa okapa rajsko voće (da, ak niste znali i tam se šljaka, i ide autom na posel), pa do zgrada koje imaju tak tipične nazive poput Dvorana mudrosti, Tornjevi za novopristigle duše gdje se onda oni "čahure", pa sve do stroja za "čitanje". Je, je. Imaju mašine tam. I Atlantida je tam, ak niste znali. I naravno na svakoj stranici se bar 50 puta ponovi riječ Ljubav, Dom, Mir, bla bla. E, da, ak niste znali, kad odapnete onda kad dođete na "Onu Stranu" onda spikate Aramejski (autorica tvrdi da je to službeni jezik kad odapnemo) i morate ić u crkvu. Autorica se dobro uvukla u šupak svim velikim religijama, bez greške. Takav bosanski lonac pun svega i svačega odavno ne vidjeh.
Uglavnom, autorica je iznimno talentirana žena za fantasy žanr "što se babi htilo..." i izniman talenat za pokupit pare na glupanima sa svih strana svijeta. Svaka čast! "Najpoznatija svjetska vidovnjakinja", piše na naslovnici! No shit!
Neda mi se više prepričavat kaj sve tam piše jer odmah dobijem osip. Ali poanta priče je da "tam sve piše" i o tebi i o tome kaj bu s tobom bilo kad odapneš, sve prepuno divnih rečenica koje se onda mogu citirat na kavama da ispadneš pametan. Ili otvarat blogove na tu temu, pa onda citirat sve u šesnaest i cendrat za svojim Domom na Onoj Strani. Ajme patetike. Mam mi suze cure.
Ali najbitnije je, da kog bi vraga čovjek nekaj išel "delat" na sebi, budit sebe i svoju svjesnost, kad tam sve ljepo piše.
Čemu se mučit? Godine meditacije, rada na sebi, učenja, ma kog to zanima, kad možeš to sve dobit instant u par sati čitanja kupusare od "najpoznatije svjetske vidovnjakinje". I još si dobra mala oFčica koja lijepo bleji na zadovoljstvo onoga koji sjedi na vrhu piramide.
A svi prosvjetljeni ljudi kroz stoljeća koji su zaista otvorili oči nakon krvavog rada na sebi i spoznali Svijet Kakav Zaista Jest su totalni idioti i seronje.

Samo čitaj! Dobro ti biti neće.

newagerica
reina108 @ 00:05 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
207668